Geld verdienen met bloggen

Textvibes is op zoek naar bloggers die van alle markten thuis zijn en wel oor hebben naar extra bloginkomsten. Iedere maand kun je van ons andere uitdagingen verwachten, gevarieerde onderwerpen om over te schrijven en regelmatig opdrachten in je inbox. Ben je meer een specialist dan een generalist? Ook dan hebben we meer dan genoeg werk voor je. Gespreid over de maand teksten schrijven wanneer het jou uitkomt.

Hit jij die sweetspot tussen UX en SEO? We zijn op zoek naar bloggers die in staat zijn om teksten te schrijven die goed leesbaar zijn én goed positioneren in Google.

Wat kun je verwachten?

Door de maand heen ontvang je van ons artikelaanvragen waarbij wij de onderwerpen aanleveren. Daarnaast leveren we je ook inspiratiebronnen en data vanuit Google Search Console (GSC) aan. We laten ons inspireren door wat Google ons vertelt: met welke termen komen bezoekers binnen op een landingspagina? Onze data en jouw creativiteit vormen de ideale mix van vindbaarheid én leesbaarheid, maar bovenal kun jij er een heel goed door verdienen. Sounds good, right?

Op basis van wat wij aanleveren hoef je zelf amper onderzoek te doen maar kun jij in no-time artikelen van zo’n 500 woorden neerpennen. De teksten schrijven zichzelf als het ware.

Per week kun je een batch van 10 of meer artikelaanvragen in je mailbox verwachten die je binnen het bestek van een paar weken oplevert. Omdat de aanvragen blijven komen heb je dan ook continu werk met ruime deadlines. What’s not to like?

Last but not least. Met enige regelmaat mag je deelnemen aan SEO content seminars verzorgd door onze inhouse SEO specialisten zodat jouw kennis van zoekmachine optimalisatie en SEO tooling up-to-date blijft waarbij je ook kennis maakt met onze andere bloggers. Leerzaam én gezellig.

Daarom Textvibes

1. Geld verdienen

Verdien honderden euro's per maand door te doen waar jij van houdt: teksten schrijven.

2. Tijd besparen

Wij leveren alle data: je hoeft géén vooronderzoek te doen.
Time is money 😉.

3. Pitchen? Hell no!

Wij sturen een opdracht, omdat we willen dat jij de tekst schrijft. Je hoeft niet te pitchen naar ons of onze opdrachtgevers.

4. Vaste prijs per blogpost

Geen verrassingen achteraf: je ontvangt een vast bedrag per gepubliceerde blogpost. Uitbetalingen vinden snel plaats.

5. SEO-seminairs

Sta je open om je SEO-kennis te verrijken? Neem gratis deel aan onze seminairs. Leerzaam én gezellig!

6. Geen tijd? Laat ons schrijven!

Terwijl jij in een hangmat geniet van een heerlijke Blue Lagoon, kunnen wij jouw werk uit handen nemen. Win-win!

Interesse? Meld je aan!

Sta jij wel open voor wekelijks nieuwe blogposten schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Contactgegevens

Textvibes
Jan Deckersstraat 21b
5591 HN Heeze
Nederland

info@textvibes.nl
KVK: 57980586
BTW: NL002291842B60

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op SEO-gebied.