Wil jij jouw website beter zichtbaar krijgen in Google?

Content geschreven met als oogpunt vindbaar én leesbaar is wat Textvibes onderscheidt van andere tekstbureaus. Onze bloggers combineren hun creativiteit met data vanuit Google bij het schrijven van teksten welke lekker weglezen voor menselijke bezoekers maar welke ook bijdragen aan een goede positionering binnen de organische zoekresultaten binnen Google.

Regelmatig krijgen onze schrijvers SEO trainingen zodat onze teksten altijd voldoen aan de meest recente richtlijnen van Google.

Wil jij iedere maand tientallen hoogwaardige SEO teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen? Dan ben je bij Textvibes aan het juiste adres, binnen twee weken na aanvraag ontvang je de hele batch in één keer.

Artikelplaatsingen

Hoge kwaliteit SEO content komt het best tot zijn recht op hoogwaardige artikelplatformen. Textvibes heeft overeenkomsten met een groot aantal publishers. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Het belang van een technisch fundament

Content komt pas tot zijn recht als de website technisch in orde is. Google begrijpt content steeds beter maar kan moeilijk keuzes maken. Heb je twee of meer landingspagina’s op je site met hoogwaardige SEO content over hetzelfde onderwerp dan bestaat de kans dat er interne concurrentie ontstaat, waarbij meerdere pagina’s “vechten” om hetzelfde keyword in de organische zoekresultaten. Textvibes levert niet alleen kwaliteit maar zorgt er ook voor dat content maximaal tot haar recht komt binnen jouw website. Wij brengen de pijnpunten binnen je site in kaart en leveren praktische adviezen aan zodat de door ons aangeleverde content het beste tot zijn recht komt.


Beter zichtbaar in Google met hoge kwaliteit content

Al onze artikelen zijn geschreven op basis van data afkomstig van Google zelf!


Blogartikelen op niveau; leesbaar én vindbaar!

Onze schrijvers combineren creativiteit met een grondige kennis van SEO


Groot aanbod publicatieplatformen

Plaats jouw artikelen op een uitgebreid netwerk van hoge autoriteit websites

De kracht van artikelmarketing

Kwalitatieve externe optimalisatie middels artikelplaatsingen dragen in sterke mate bij tot hogere posities in de organische zoekresultaten.

Links met gevarieerde anchorteksten geplaatst binnen hoge kwaliteit SEO artikelen worden door Google gezien als een krachtig signaal van zowel relevantie als autoriteit. Wij leveren zowel de SEO content alsook de kwaliteitsplatformen waarop deze artikelen geplaatst kunnen worden. We vertellen je er graag meer over in een op maat gemaakte offerte.

Start vandaag nog!

Wil je graag meer informatie en vrijblijvend advies ontvangen? We staan je graag te woord.

Contactgegevens

Textvibes
Jan Deckersstraat 21b
5591 HN Heeze
Nederland

info@textvibes.nl
KVK: 57980586
BTW: NL002291842B60

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op SEO-gebied.