Onder de motorkap bij Textvibes

Textvibes verbindt bloggers die hoogwaardige SEO content schrijven met opdrachtgevers die beter vindbaar willen zijn in Google. Wij combineren creativiteit en data in onze artikelen waardoor we precies dé sweetspot raken van leesbaarheid en vindbaarheid.

SEO tekstschrijvers

Textvibes werkt met een poule van getalenteerde SEO schrijvers waarmee wij gegarandeerd grote aantallen artikelen aan kunnen leveren, kwaliteit én op tijd.

Up-to-date SEO kennis

Regelmatig organiseert Textvibes kennissessies voor onze bloggers zodat onze artikelen altijd voldoen aan de Google richtlijnen.

Content landingspagina's

Met onze uitgebreide kennis van zoekmachine-optimalisatie en SEO tools combineren wij onze creativiteit met een data-driven werkwijze zodat landingspagina’s
goed leesbaar zijn, converteren én goed gevonden worden in Google.

Kwalitatieve linkbuilding

Als kers op de taart heeft Textvibes ook toegang tot een groot aantal publicatie platformen waarbij de door ons geschreven teksten ingezet kunnen worden voor hoge kwaliteit artikel linkbuilding.

Bloginkomsten

Als blogger heb je regelmatig werk omdat Textvibes op grote schaal artikelaanvragen verwerkt. Iedere maand krijg je gegarandeerd tientallen opdrachten toegestuurd over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Tijdbesparing

Op basis van wat wij aanleveren hoef je zelf amper onderzoek te doen maar kun jij in no-time artikelen van zo’n 500 woorden neerpennen. De teksten schrijven zichzelf als het ware. Daarnaast hoef je niet voor onze opdrachtgevers te pitchen, dit doen wij namelijk al voor je 😉.

SEO-seminairs bijwonen

Met enige regelmaat mag je deelnemen aan SEO content seminars verzorgd door onze inhouse SEO specialisten zodat jouw kennis van zoekmachine optimalisatie en SEO tooling up-to-date blijft waarbij je ook kennis maakt met onze andere bloggers. Leerzaam én gezellig.

Waarom Textvibes?

Daar kunnen we heel simpel over zijn. De vibe moet goed zijn, altijd en overal. Toevallig “viben” wij prima op alles wat in relatie staat tot teksten. Daarnaast ambiëren wij de laptop lifestyle en zijn daarom niet gebonden aan een (kantoor)plek, maar idealistischer aan een tropische locatie 🌴💻. Combineer de vibes met teksten en voilá, Textvibes is geboren.

Begrijp ons niet verkeerd. We nemen ons werk serieus, heel serieus. Woorden zijn voor ons heel belangrijk, maar het spreekwoord ‘Actions speaks louder dan words’ bestaat niet zonder reden. Beschouw onze behaalde resultaten daarom als de acties die onze woorden kracht bijzetten.

Samenwerken? 🙌🏽😁

Wil jij jouw website beter vindbaar krijgen in Google? Of ben jij een blogger en heb jij wel oor naar extra inkomsten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een keuze:

Ik ben bloggerIk ben opdrachtgever

Contactgegevens

Textvibes
Jan Deckersstraat 21b
5591 HN Heeze
Nederland

info@textvibes.nl
KVK: 57980586
BTW: NL002291842B60

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op SEO-gebied.