Het belang van goed vindbare content

Content geschreven met als oogpunt vindbaar én leesbaar is wat Textvibes onderscheidt van andere tekstbureaus. Onze bloggers combineren hun creativiteit met data vanuit Google bij het schrijven van teksten die lekker weglezen voor menselijke bezoekers, maar ook bijdragen aan een goede positionering binnen de organische zoekresultaten van Google.

Stappenplan

1. Geld verdienen

Verdien honderden euro's per maand door te doen waar je van houdt.

2. Tijd besparen

Wij leveren alle data: je hoeft géén vooronderzoek te doen.

3. Pitchen? Hell no!

Wij versturen wekelijks 10+ aanvragen naar je mailbox.

De techniek achter content

Content komt pas tot zijn recht als de website technisch in orde is. Google begrijpt content steeds beter maar kan moeilijk keuzes maken. Heb je twee of meer landingspagina’s op je site met hoogwaardige SEO content over hetzelfde onderwerp dan bestaat de kans dat er interne concurrentie ontstaat, waarbij meerdere pagina’s “vechten” om hetzelfde keyword in de organische zoekresultaten. Textvibes levert niet alleen kwaliteit maar zorgt er ook voor dat content maximaal tot haar recht komt binnen jouw website. Wij brengen de pijnpunten binnen je site in kaart en leveren praktische adviezen aan zodat de door ons aangeleverde content het beste tot zijn recht komt.

Artikelpublicaties vormen een krachtig signaal voor Google

Kwalitatieve externe optimalisatie middels artikelplaatsingen dragen in sterke mate bij tot hogere posities in de organische zoekresultaten.

Links met gevarieerde anchorteksten geplaatst binnen hoge kwaliteit SEO artikelen worden door Google gezien als een krachtig signaal van zowel relevantie als autoriteit. Wij leveren zowel de SEO content alsook de kwaliteitsplatformen waarop deze artikelen geplaatst kunnen worden. We vertellen je er graag meer over in een op maat gemaakte offerte.

Samenwerken? 🙌🏽😁

Wil jij jouw website beter vindbaar krijgen in Google en meer omzet? Of ben jij een blogger en sta jij open voor leuke opdrachten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een keuze:

Ik ben bloggerIk ben opdrachtgever

Contactgegevens

Textvibes
Jan Deckersstraat 21b
5591 HN Heeze
Nederland

info@textvibes.nl
KVK: 57980586
BTW: NL002291842B60

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de belangrijkste ontwikkelingen op SEO-gebied.